Пастки, пастка, вихід

Хто не ризикує, той не п'є шампанське!

Ви цілими днями сидите в офісі й перебираєте паперу або, можливо, доставляєте посилки й відповідаєте на телефонні дзвінки, але в душі мрієте пережити яскраву й божевільну пригоду? Тоді настільні ігри в жанрі «Пригоди» саме те, що вам потрібно!

Сучасні настолки помітно відрізняються від знайомих багатьом ігор дитинства – «Менеджер» або «Пройди шлях до призу». Гри типу «Підземелля. Гробниця володаря мертвих» або « Про мишей і таємниці» - це вихор несподіваних завдань і сюрпризів! Пройдіть захоплюючий шлях від початку й до кінця й розгадайте загадку гри.

Наш магазин настільних ігор «Хід конем» пропонує великий вибір ігор на будь-який смак, які допоможуть скоротати пару годин або цілий вечір великої або маленької компанії. Купити настолку в жанрі «Пригоди» коштує навіть тому, що це свого роду зміна обстановки. Гри такого типу завжди захоплювали гравців різних віків несподіваним поворотом сюжету й несподіваною розв'язкою. У серії «Пригоди» можна купити настільні ігри:

Полоскотати нерви, розгадати таємницю, пройти підземелля з небезпеками - виберіть пригоду для себе. Ігри будуть цікаві як дорослим, так і дітям. Правила досить прості, можна без праці швидко вникнути в суть гри. Мініатюрні персонажі й велике ігрове поле зроблять процес гри більш цікавим. Купити настільні ігри в Києву в нашому магазині можна за низькими цінами. Така гра - це прегарний і запам'ятовується подарунок або сюрприз для запеклого ігромана. Пригоди прийдуть по смакові й просто аматорам чогось нового. До того ж наш магазин пропонує настолки в місті Київ усіх кращих і відомих виробників.

Гри жанру «Пригоди» - це відмінна можливість піти від щоденності й одержати масу позитивних і гострих відчуттів, не виходячи із квартири. Настолку можна побрати із собою в дорогу або запропонувати пограти друзям. Магазин ігор пропонує всі можливі настільні ігри різних жанрів і різної тематики. Виберіть свою історію на вечір, станьте шукачем пригод або знавцем, стратегом або детективом усього за пару секунд із магазином «Хід конем».