Настільні ігри – що, кому й для чого

Настільні ігри міцно ввійшли в нашу культуру проведення часу: зараз уже мало хто не чув про таке дозвілля, як настолко у компанії, і полчище шанувальників стає усе більше, день від дня. Ті особистості, яких поки не торкнулася хвиля настільних баталій, скромно спостерігають у сторонці, визріваючи внутрішньо до готовності стати частиною цього чарівного миру. Настільні ігри – це дійсно цілий мир, своя реальність, у якій кожний може стати магічним героєм, лиходієм, шарлатаном, королем або тролем. Не потрібно думати, що в настільні ігри відіграють тільки ті, у кого «у попі дитинство не дограло» - аудиторія шанувальників даного напрямку сформована цілком різношерстою публікою, вік якої від 5-ти років і до NN. Що характерно, це пристойні асортименти настолок, види й категорії: підібрати настільну гру можна для всяких-різних цілей і для особистостей із самими різними симпатіями.

·        Абстрактні

·        Дитячі

·        Кубики

·        Логічні

·        Детективи

·        Для вечірки

·        Цікаві стратегії

·        Економічні

·        Розумні ігри

И це далеко не повний покажчик категорій, у яких представлені настільні ігри. Якщо, скажемо, потрібний оригінальний подарунок, який буде сюрпризом, то складність вибору зростає в рази, і отут на допомогу прийде супер-пупер консультант, який при бажанні прийшов із завданням купити настільну гру, виявить максимум уваги й допоможе зробити вибір, показуючи-розповідаючи новинки, класичні варіанти, настільні ігри у всіх категоріях, по яким пропонує Хід Конем. Завдання спрощується, коли наш гість сам чітко знає, що йому потрібно: те чи для себе особисто, те чи настільна гра у якості подарунка. Приміром, багато іменинників роблять конкретні замовлення для подарунків, щоб уникнути непотрібних покупок і не дуже симпатичних презентів. У загальному- те, це правильний підхід! Але ми труднощів не боїмося й легких шляхів не шукаємо: готові до спілкування з усіма клієнтами, навіть примхливими. Ми підберемо настільні ігри у кожному разі, коли людині це потрібно.

Магазин настільних ігор – це місце, де вітають усіх однаково радо. Як досвідченого гравця, так і новачка, який поки ще мало обізнаний про те, у що таке прикольне можна пограти зі своїми друзями, ми в Хід Конем раді бачити щодня. Нескромно заявляючи про себе, як про тих, хто тисячу собак з'їв на настільних іграх (і так вибачать нас за це висловлення зоозахисники: запевняємо, за час нашої роботи жодне тварина не постраждала), ми вважаємо собі експертами рівня Бог. І це дозволяє нам проявляти ініціативу в спілкуванні із клієнтами, допомагаючи їм зробити максимально простий, але точний вибір. Ми бачимо, кому яка настільна гра підійде. До чого вже готовий гравець, а яка настолко ще вимагає часу – гравець повинен «настоятися» і дозріти до тієї або інший настолки. Але, якщо хтось іде всупереч нашим рекомендаціям, ми не сперечаємося, і наш клієнт завжди може купити настільні ігри, керуючись своєю особистою думкою.