Не викрути собі мізки! Головоломки

Ламати – не будувати. А що, якщо ламати голову? Не лякайтеся, ми зараз не про розбійний напад і це не привіт з 90-х. Предмет нашого оповідання – головоломки.

Настільні ігри збирають навколо себе різношерсті компанії: це люди обох підлог, різних віків, різних принципів. Поєднує ж усіх, хто любить цікаве, веселе дозвілля, це прагнення до різноманітності: настолки створюють відмінну атмосферу, розбавляючи звичні варіанти відпочинку (кіно й т.д.). Настільні, це такі ігри, які представлені на всякі різні смаки: знайти серед моря пропозицій свою настільну гру можуть і технарі, і гуманітарії, і навіть ті, хто в принципі не любить усе це справа. Одні настолки змушують подумати, інші не вимагають особливих напруг мозку й надають можливість зовсім не напряжно провести час. У самій назві «настільні ігри» схований зміст – такий вид дозвілля має на увазі наявність стола, на якому можна зручно розташуватися й розкласти всі карти, фішки й іншу атрибутику гри. Інший напрямок, який крім настільних ігор представляє інтернет магазин настолок, це головоломки. Така гра зручна тим, що не вимагає наявності стола і т.д., це відмінний варіант для подорожі, навіть близького.

Асортименти, у якому представлені головоломки, не настільки великий, як у настолок, і класифікація отут не така багата, однак, і серед цих забав практично кожний може знайти варіант на свій смак. Виробник Cast Puzzle, який представляє на сайті «Хід конем» розділ головоломки, випустив на ринок багато чого цікавого, і із усієї цієї купи ми ретельно відібрали для Вас найцікавіші головоломки. От, дивитеся:

·        Cast Puzzle Quartet

·        Cast Horse Puzzle

·        Cast Chain Puzzle

·        Cast Puzzle Key 2

·        Cast Puzzle ABC

·        Cast Puzzle "Disk"

·        Cast Puzzle Cuby

Це не повний список, а лише деякі варіанти з асортиментів. Якщо Ви раніше ще не відіграли в головоломки і не знаєте, яку вибрати, ми з радістю допоможемо Вам, поділившись своїми враженнями й досвідом розгадування. Ми випробували всі ті, що пропонуємо Вам і тому досить компетентні в даному питанні.

Комусь головоломки можуть здатися нудними, але ця думка помилкова: намагаючись скласти паззл від Cast Puzzle, Ви начебто кидаєте собі виклик. У процесі розкручування-складання головоломка уже не відпустить так просто, і найчастіше всі, хто береться відіграти в них, доводять справа до кінця. До речі, відмінний спосіб тренування витримки й завзятості в досягненні цілей. Чим ще цікава така штука, як головоломка? Тим, що її прекрасно можна сполучати з настолко. Якщо Ви, наприклад, не особливо даруєте настільні ігри, а тется вечора із друзями саме обране дозвілля з настолко, то Ви можете зберегти ефект присутності, перебуваючи поруч із усіма, але не ухвалюючи участі в грі. У цей час Ви зайняті розгадуванням головоломки! И вівці цілі, і вовки ситі. Правда ж, відмінна ідея? Ми самі придумали. Ой усі, не дякуєте, ми просто завжди раді Вам і наші настільні ігри, вибір яких завжди стає тільки більше, чекають Вас у будь-який час. Час роботи магазину Хід Конем.