Змело в шлях - настолки в дорогу

«Якщо із другом вийшов у шлях, веселіше дорога» - говорить рядок з пісні. А що, якщо побрати із собою гру в дорогу? Відмінна адже ідея! Людиною придумана безліч способів скоротати годинник подорожі, але настільні ігри – ледь чи не краще проведення часу. Звідки ростуть ноги в настільки сміливого твердження? Так тому що це перевірене на досвіді безлічі мандрівників, які люблять настільні ігри і цінують приємне дозвілля. Так що ти будеш не першим, чий шлях-дорогу допоможуть провести з розумом і гумором гри для ерудитів і просто для аматорів поржать. 

Прагнеш стати цікавим попутником для своєї компанії або ж подарувати не забуваються годинник дозвілля друзям, відкривши свою натуру з нової для всіх сторони? Настоолкііі! Щоб скрасити час у дорозі з розумом, зробивши турне повним вражень і азарту, вибирай не тільки з розділу «популярні настільні ігри», але насамперед, виходячи з інтересів усіх представників компанії, у якій тобі має бути подорож. Значення має настрій і наміру юрби, але вірніше всього буде вибрати настолку, враховуючи очікування від гри. Отже, розв'яжи, чого прагнеш ти й твої друзі:

·        Повеселитися – fun завжди в ціні;

·        Розіграти друзів;

·        Поумнічать (куди ж без цього);

·        Довідатися нове;

·        Натренувати свій мозок стратегічною грою;

·        Просто скоротати час і відволікти себе в поїздці.

Яка б не була мета, інтернет магазин настільних ігор завжди радий тобі, друг. Вибирай, віртуальні полки «Хід Конем» повні пригод і всі кращі настолки чекають тільки тебе. Проводити тебе з гарною грою в подорож – мила справа. Та й для інших цілей постачимо, не переживай. Дивися, серед усіх категорій навіть є спеціальна «настільні ігри в дорогу» а тут і Сплячі королеви, і різні Данетки, Барамелька з Барабашкою, Алиас, Імаджінарум – загалом, ми не дамо тобі скучити! Тільки не лінуйся вибрати настолку для компанії ретельно. Так, і вибирай завчасно, улітку настолки розлітаються, як морозиво з візка морозивника в парку. Бон вояж і приємних тобі вражень, друг!