Ходілкі-Бродилки: захоплюючі ігри для будь-якого віку

 

Настолкі мега-популярні зараз, а ще існує думка, що перші настільні ігри з'явилися ще 3000 років тому. Так чи це насправді, ми не знаємо, але впевнено заявляємо, що цей самий крутий, корисний і захоплюючий винахід для дозвілля: підходяще як дітям, так і дорослим. Однієї з найбільш популярних ігор є «бродилки», суть яких полягає в пересуванні фішками по ігровому полю певна кількість раз, що випало на костях. Вони бувають різних вікових категорій: для самих маленьких 3-4 літніх дитинок, для молодших школярів, дорослих. Бабусі й дідуся теж з радістю зіграють партію зі своїми онуками, коротаючи час дозвілля в колі родини. Гри бродилки гарні тим, що не вимагають фізичної активності й підходять для людей будь-якого типу мислення: як для гуманітаріїв, так і для тих, хто схильний усе прораховувати й планувати.

Купити настільні ігри можна в інтернет-магазині або у звичайному магазині іграшок. Зараз відзначається черговий зліт інтересу до настолко серед дітей і підлітків, і для них є багато захоплюючіх варіантів! Сучасні ігри «ходилки» відрізняються величезною різноманітністю, цікавими й неординарними сюжетами, яскравим оформленням і неперевершеною якістю. Магазин настільних ігор "Хід конем" має в асортиментах саме такі ходилки по самих доступних цінах.

Користь броділок не викликає сумніву, адже, як мінімум, вам удасться забрати дитину від комп'ютера, планшета або телефону, які псують його зір і нервову систему. Ви зможете провести прекрасний сімейний вечір, відіграючи разом у яку-небудь захоплюючу бродилку із сюжетом, що інтригує. Це можна навіть зробити вашою сімейною традицією, у такий спосіб ви зможете більше часу проводити з дитиною.

Для дітей молодшого віку (дошкільного віку) купити настолку бродилку потрібно ще й з метою зниження гіперактивності, адже відіграючи, дитина тренує посидючість, увагу, пам'ять, розбудовує словниковий запас, учить рахунок. Малята значно краще вчаться, відіграючи. Для дітей шкільного віку створені більш складні бродилки, які можуть поєднувати в собі елементи розважальної гри або навіть стратегії. Самий запеклий аматор комп'ютерних ігор обов'язково оцінить нинішні варіанти ходілок! Купити настільні ігри в Києву дуже легко, а для фанатів настолок, які прожівають у віддалених городках або селищах, є послуга доставки. Інтернет-Магазин настільних ігор "Хід конем" це відмінний плейс, де можна вибрати популярні настолки і доставку в будь-який куточок України. Ми обіцяємо, що ви одержите неймовірні враження, живе спілкування у веселій компанії, відіграючи в наші настолки.

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: