«Щурячі перегони» - твоя фінансова школа

Може чи проста настільна гра розкрити секрети життя багатих людей? Або змінити твій спосіб життя й відношення до грошей? Може чи настолко зробити тебе багатше?

«Щурячі перегони» (Cashflow) – економічна настільна гра, розроблена відомим американським підприємцем ( по сумісництву коучем, педагогом і автором книг по саморозвиткові) Робертом Кіосакі. Її основне завдання – навчити базовим основам фінансової стратегії й принципам обліку. Cashflow виступає свого роду практичною частиною й закріплює ту інформацію, яку автор представляє у своїх письмових роботах. Це відбувається весело й невимушено. Можна чи відіграти людині, яка вперше зустрічається з «багатим татом, бідним татом»? Звичайно! Користь побачить кожний!

Учасник вибирає своє найбільше й заповітне бажання, яке й стане кінцевою метою. Потім – одержує спеціальну карту, на якій буде зазначена його професія. Будь-який шлях починається з малого й учасникам треба буде пройти шлях найманого робітника й довідатися всі можливі труднощі, з якими вони можуть зіштовхнутися. Цей етап називається «Щурячі перегони». Але є й інша стежка – «Швидкісна доріжка». На ній гравець відчує всю принадність пасивного заробітку й буде вже практично на фінішній прямій до поставленої мрії.

Чому тебе навчить настільна гра «Щурячі перегони»?

1.       Вести фінансові звіти – вона допоможе візуалізувати доходи, витрати, активи, зобов'язання.

2.       Оцінювати, ухвалювати або відмовлятися від певних інвестицій і дорогих дрібничок, з якими ми так чи інакше зустрічаємося в житті.

3.       Розуміти важливість пасивного доходу.

4.       Ухвалювати той факт, що при досягненні фінансової незалежності можна ставити й досягати навіть більш масштабні цілі. 

Не варто думати, що це одна з копій «Монополії» ( можливо, ти думав до цього моменту, що не існує інших ігор на економічну тематику). «Cashflow» более реалістична. Вона показує бізнес із усіх боків – таким, який він є. Тут є податки, іпотеки, кредитні карти й витрати на дітей. Ти заробляєш гроші при покупці підприємств, акцій і пайових інвестиційних фондів, а також одержуєш зарплату. Також тобі прийде прийняти цей непростий розв'язок – вкласти гроші в ту або іншу витівку або пропустити. Завжди є ризик несподіваних витрат – покупки або рахунки.

«Грошовий потік» або «Cashflow» уважається сімейною грою (хоча є дитячі версії настолки). Середня тривалість гри – 180 хвилин. У коробці тебе чекають:

  • Ігрове поле;
  • Картки;
  • Фішки власності;
  • «Грошові купюри»;
  • Карти професій;
  • Конверти для опціонів;
  • Фішки;
  • Кубики;
  • Олівці;
  • Стругачка;
  • Правила;
  • Приємний бонус – електронна гра « Бізнес-Геній».

«Грошовий потік» стала настільки популярної настолко, що в усьому світі існують спеціальні клуби, присвячені тільки їй. Також бізнес-коучі часто використовують гру, щоб швидко й наочно пояснити людям принципи підприємницької справи. Прагнеш довідатися секрети мільйонера? Додай «Cashflow» («Денежный Потік») у свою колекцію й розбудовуй у собі задатки бізнесмена! Купуй настільну гру в інтернет-магазині Хід Конем з доставкою по Києву й Україні.