Створюємо планету з Маленьким Принцом

Антуан де Сент-Екзюпері, відомий французький письменник і льотчик, створив один геніальний добуток, який міцно поселився в серцях діточок і їх батьків на всіх континентах. «Маленький Принц» - добра казка із сильним філософським змістом, яка розкриває такі серйозні питання, як дружба, любов, вірність і відданість, учить тому, що «у кожної людини свої зірки» і що « ми відповідаємо за тих, кого приручили».

Але сьогодні поговоримо про інший художній твір – про прекрасну настільну гру «Маленький Принц: Створи планету для міні», створеної за мотивами відомої повісті-притчі. Додатковим плюсом є українська локалізація, що робить настолку ближче й рідніше. Розвага відмінна підійде для всієї родини – відіграти можуть діти з восьми років, а кількість гравців може варіюватися від двох до п'яти. Прості, інтуїтивно зрозумілі правила, а найголовніше – ілюстрації автора Антуана де Сент-Екзюпері допоможуть усім присутнім поринути в казкову атмосферу.

У настільній грі «Маленький Принц: Створи для мене планету» кожний гравець повинен побудувати власну планету, щоб забезпечити гарний будинок для близьких тварин нашого головного персонажа: лисеняти, баранчика, слона й пітона. Але переконайся колись, що поблизу немає вулканів. І помни про своїх головних ворогів – про баобаби!

У кожному раунді перший гравець вибирає одну із чотирьох стопок з картами й бере стільки плиток, скільки учасників зараз у грі. Він вибирає одну з , що сподобалися карток і передає хід следующего людині. Цей новий гравець, у свою чергу, бере плитку й починає будувати свою власну планету перед собою. Так триває доти, поки в кожного учасника не буде по одній частці мозаїки. Останньому учасникові дістається картка, що залишився, але, щоб зрівноважити несправедливість, він же стає першим на новому колі.

До кінця гри підходить черга підрахунку окулярів. Кількість балів залежить від наявності тих або інших предметів або персонажів на кожній із планет. Не всі тут так гладко, як може здатися. Баобаби й вулкани сприяють втраті призових окулярів. Гравець із найвищим рахунком перемагає!

Гра буде однаково цікава як дитячої, так і дорослої аудиторії. Малятам сподобаються гарні картинки, цікавий сюжет і можливість повправлятися в нескладному рахунку. Дорослі трошки поностальгіруют і хоч ненадовго згадають про те, що вони теж були дітьми.

«Очі сліпі. Шукати треба серцем». Ти знайшов нас і ми безумно цьому раді! Хід Конем пропонує тобі купити настільну гру «Маленький Принц: Створи планету для міні» за доступною ціною й зі швидкою доставкою. Наші зірки – це ВИ. Ми любимо своїх клієнтів і опікуємося про твоє цікаве дозвілля!