« Про Мишей і Таємниці». Казковий мир в одній коробці

Хто з нас не любить казки? Напевно кожний може уявити собі епізод з дитинства, коли тато або мама, бабуся або дідусь, вихователь або навіть старший товариш розповідав цікаві історії. Ти слухав їх із завмиранням серця, кручена в хмарах і представляючи себе одним з персонажів фантастичної країни. Зізнайся, було адже?

А що, якщо використовувати казку у вигляді настільної гри як інструмент для розвитку? Одна талановита людина (і просто турботливий батько) по імені Джеррі Хуторяни дуже праг, щоб його маленька доня полюбила читання – для цієї мети він вибрав непростий, але дуже винахідливий спосіб – склав масштабний казковий мир, де помістилися чарівні персонажі, які волею долі були перетворені в маленьких тварин, де злі чаклунки всі так само претендують на те, що їм непідвласне, де темні сили розставляють свої пастки й де добро обов'язкове побідит. « Про Мишей і Таємниці» - захоплююча пригодницька гра, у якій гравці поєднуються, щоб урятувати королівство від загрозлівою йому небезпеки.

Давай представимо. Є король, який мирно й справедливо править на своїй території. У якийсь момент у замку назріває конфлікт – число зрадників росте, готується змова. Це – справа рук злісної відьми Ванестри, якої самої не терпиться зайняти престол. Саме вона перетворює наших головних персонажів, що залишилися вірним своєму правителеві, у маленьких мишок. Завдання героїв – попередити короля про майбутнє зрадництво й зупинити свавілля. Увесь будинок збільшується в розмірах у кілька десятків раз, а такі, видалося б, невинні тварини, як пацюка, павуки й таргани, раптово стають украй небезпечною перешкодою на шляху. Але найстрашнішою істотою виявляється домашня кішка Броди – зумієш чи ти уникнути її чіпких лапок?

Відіграй за спритного Принца Колліна й здолай усіх ворогів або спробуй себе в ролі силача-коваля Неза Беллоуза. Заганяй у глухий кут супротивників (таких як старенький мис Магінос), захищай союзників – як, приміром, Тильду, головного цілителя в замку. Збирай і дбайливо зберігай шматочки дорогоцінного сиру, які будуть попадатися тобі по шляху – їх можна буде використовувати для того, щоб наділити товаришів новими здатності й подолати здавалися непереборними труднощі.  У кожного персонажа тут – своя важлива роль, але однаково будуть потрібні зусилля команди. Адже, як відомо, дружба перемагає всі!

Настільна гра « Про Мишей і Таємниці», крім активної частини, відрізняється добре побудованим сюжетом. Чудовим плюсом є наявність ілюстрованої книжки з історією – відмінний розв'язок для дітей з батьками. Маля, слухаючи захоплюючу казку, зможе сам у ній взяти участь. А ще фігурки мишок поставляються в білому кольорі – чому не привід підключити фантазію й прикрасити їх самостійно?

Приготуйся до чарівництва – відкривши коробці з настільною грою « Про Мишей і Таємниці», ти потрапиш у казковий мир, станеш героєм і врятуєш ціле королівство! Настолко підійде для будь-якої компанії й подарує не забуваються враження на тривалий час. Чого ж ти чекаєш? Купуй онлайн, в інтернет-магазині настільних «Хід Конем». И обов'язково поділися своїми емоціями з нами!