Настільні ігри для самих маленьких

Малята – народ досить ПРЕДСКАЗ й для того, щоб їх розвеселити, потрібно не так уже й багато зусиль – досить посміхнутися, підморгнути, показати мова або подарувати повітряна куля. А вже якщо запропонувати разом пограти – отут у цікавих вічках з'являються яскраві вогники й, швидше за все, тобі навряд чи відмовлять. Сама доступна мова, за допомогою якого маленькі люди пізнають мир, це гра. Віднеси до цього з повною серйозністю – адже ігровий процес це не тільки веселе спільне дозвілля, але й активний (а також найефективніший) спосіб навчання.

Самим маленьким гравцям (2-4 року) важливо засвоїти ази практично всього, що їх оточує. Цей час – пора найбільших відкриттів. Дитина поступово опановує мовою, усе впевненіше стоїть на ніжках, йому цікавий увесь світ. І замість нудних банальних пояснень на сцені з'являються вони – настільні ігри, яскраві й барвисті. Не полінуйся, розбудовуй свою дитину по-максимуму в цей період – разом ви доб'єтеся пріголомшлівіх результатів.

Меміно. Настільна гра, у якій з безлічі карток потрібно відібрати пари, але не однакові, а протилежні. Така весела розвага загострить уважність, підвищить словниковий запас дитини, активізує пам'ять.

Ведмедик, бджоли й мед. Тут з успіхом сполучаються бджільництво й арифметика. У веселій ігровій формі малята познайомляться з основами математичної логіки – адже, щоб зібрати мед, потрібно розв'язати нескладні завдання з додаванням і вирахуванням, а ще вчасно вислизнути від злісних бджілок.Біжи, ведмедик, біжи!!!

Кошенята в піжаму. Ця мила настолко точно прийде по вдачі як хлопчикам, так і дівчинкам! Адже тут є котики, так не прості, а в піжаму! Наші тварини теж зовсім малята, тому вони не зовсім розуміють, як і скільки одягу потрібно на себе надягати. Завдання учасників – допомогти зняти зайве й знайти потрібні деталі. Хто швидше – той і виграв.

Кіт у мішку. Є картки з картинками, є чарівний мішечок з вирізаними картонними фігурками того, що намальоване. Завдання дитини – не дивлячись, на дотик, знайти в мішечку зображений предмет. Відмінне тренування мислення й багато веселощів гарантовані.

Крокодил Детсколегкій. Культова гра всіх часів у полегшеній версії для діточок постарше (7+)! 400 слів і комбінацій чекають вас на картках – деякі з них потрібно показати жестами, щось прийде намалювати, а щось пояснити схожими термінами. Живі, безпосередні малята завжди в захваті від цієї настолки, оскільки вона допомагає розкривати їхніх таланти, дає можливість розкрити себе по повній, виговоритися, поповнити словниковий запас, довідатися щось нове.

Подзвони або напиши нам – ми з радістю запропонуємо тобі альтернативу! Інтернет-Магазин настільних ігор «Хід Конем» існує для того, щоб і дорослі, і діти веселилися, розважалися й – розбудовувалися. У нашому арсеналі – величезний вибір настолок на будь-який смак – з доставкою по Києву або по Україні.