Еківоки - і так, і сяк, і сяк!

 

Визначення зі словника говорить, що еківоки – «двозначні натяки, виверти». У цьому й полягає суть однойменної гри. Еківоки – чудова розвага для компанії, яка любить весело проводити час. А, оскільки кожний не ладь повеселитися, можна змело затверджувати, що дана гра призначена абсолютно для всіх!

Кинь кубик і побери картку із завданням. На ній буде слово (іменник, прикметник, дієслово, а іноді попадуться словосполучення або навіть фрази). Є кілька способів, за допомогою яких можна виконати умови, але на звичайному ходу це вирішуєш не ти, а число на ігровій кістці. У твого союзника є одна хвилина на розгадку. Вийшло? Просуньте фішку свого кольору вперед по карті.

Які передбачені способи пояснення завдань?

Еківоки – це й Крокодил, і Алиас, і Фанти в одному флаконі. Покажи жестами, проспівай пісню, намалюй, поясни словами, прочитай задом наперед, відповідай «так» або «немає», сліпни із пластиліну. На самому початку задай напрямок – скажи тему завдання. Не завжди тобі будуть зустрічатися знайомі слова або вираження. Але завжди можна піти методом від зворотного: використовуй фантазію! Згадай схожі по звучанню слова, поділи на частині або використовуй підручні предмети. Це дуже творча гра.

Чому Хід Конем радить вибрати еківоки?

Вона проста. Правила будуть зрозумілі для всіх і не буде потрібно багато часу для роз'яснень.

Вона весела. Тут багато карток і практично нескінченна кількість самих різних завдань! Усі вони поділені на кілька загальних тем.

  • Мати-Природа – усе, що пов'язане з рослинним і тваринним миром. Слова, пов'язані із планетою і її мешканцями.
  • Вести з минулого – особистості, події, цитати, предмети, що ввійшли в історію.
  • Їсти подане – перевір гастрономічні знання своїх друзів! Слова можуть стосуватися як продуктів, так і кухонних приналежностей, які використовуються в процесі готування.
  •   Вірю-Не-Вірю – таємничі, а часом і містичні речі зберігаються тут. Релігія, казки, міфи, марновірства й багато чого- багато чого іншого.
  • Культпросвіт виступає своєрідним «світочем», доносячи до гравців культуру – як класичну, так і сучасну.
  • Школа. Кожний з нас був школярем. Неважливо, як давно це було – нам є, що згадати. Поностальгіруем??
  • Краса й здоров'я – людське тіло й догляд за ним, спосіб життя й таке інше.
  • Конкретно – самі що не є «у країнах-кандидатах» предмети. Усе, що можна поторкати й відчути. Це те, що супроводжує нас у повсякденному житті.  

Вона різноманітна. Саме цікаве в грі Еківоки – те, що завдання не однотипні, тому ти не утомишся від тих самих завдань.

Вона розкриває таланти. По ходу гри тобі прийде виконувати найрізноманітніші дії: показувати пантоміму, попрактикувати ораторське мистецтво, малювати на швидкість, співати або навіть ліпити із пластиліну!

Вона зближає. Еківоки підійде буквально для будь-якої компанії, незалежно від інтересів, роду діяльності або статі гравців! Навіть якщо ваша компанії повністю складається з незнайомців – 10-15 хвилин допоможуть кожному учасникові розкріпачитися, познайомитися й довідатися один одного небагато краще.  

Вона тривала. Повір, до повторення карток пройде багато, дуже багато годин! А це значить, що тебе й твоїх друзів чекає ціла купа найцікавіших завдань на будь-який смак!

Творці гри не зациклюються на вже створеному продукті – вони постійно вдосконалюють свій утвір, прислухаючись до думок, і навіть підключають до цього процесу гравців! На даний момент існує кілька версій цієї настолки на всі випадки життя. Ще сумніваєшся? Ладь усі сумніви – так здраствують веселощі й гарний настрій! Купити настільну гру Еківоки можна в нас – в інтернет-магазині настільних ігор «Хід Конем»! Швидка доставка по Україні!