Як створити свій клуб настільних ігор?

 Створення клубу настільних ігор – досить відповідальне заняття, яке може зайняти певна кількість часу. Однак, як не дивись, це – відмінна ідея, яка може (і повинна!) бути реалізована. Ці ради допоможуть вам знайти членів клубу, вибрати ігри й багато чого іншого.

Насамперед, задайте собі питання – як часто граєте в настільні ігри? Кілька раз у тиждень, на місяць або в рік? Можливо все, що вам потрібно зробити – просто структурувати зустрічі із друзями або близькими й зустрічатися на регулярній основі в обумовлені дні.

Якщо ж вам потрібні нові гравці, спробуйте підключити людей з оточення – однокласників, однокурсників або знайомих; наприклад, можна спробувати грати з колегами під час обідньої перерви або після роботи. Подумайте над тим, щоб запросити своїх сусідів на вечерю, попередньо діставши трохи коробок з різними настолками (тому що ви не можете знати напевно, що точно сподобається гостям). Якщо вдасться, поздоровляємо – у вас вже вийшла відмінна локальна ігрова група.

И знову привіт, інтернет! Дайте об'яву в соціальних мережах або на тематичних форумах, і на нього обов'язково відгукнуться зацікавлені люди. У теплу пору року по можливості грайте в ігри на публіці. Ви здивуєтеся, як багато людей будуть зупинятися й ставити запитання, а деякі навіть захочуть приєднатися. Один зі способів зробити це – координувати ігровий вечір у місцевій книгарні, кафе або бібліотеці.

Після того, як набереться достатня кількість людей, переконаєтеся, що у вас є безліч різноманітних ігор, які б сподобалися широкому колу. Не наполягайте сильно на своїх улюблених настолках – нехай група вирішить сама. Почніть зі знайомих або простих ігор, потім представте присутнім нові, коли всім буде досить комфортно один з одним. Знову ж, надайте більшості право вибору.

Подбайте про частування: лимонад, закуски (але краще тримаєте їжу подалі від настолок), увімкніть приємну фонову музику й, найголовніше – будьте з гарним настроєм і заряджайте людей позитивом.

Що вам знадобиться:

  • Енергійність і дружелюбність;
  • Місце зустрічі. Якщо ви організовуєте клуб тільки для морального відпочинку, а не для заробітку, то можна зустрічатися в когось будинку, у кафе (а може й в антикафе) або в бібліотеці;
  • Один або кілька столів, за якими можуть поміститися як мінімум шестеро людей;
  • Напої й частування;
  • И, звичайно, багато ігор! Хід Конем – магазин настільних ігор для друзів! У нас – величезний вибір настолок на будь-який смак за відмінними цінами.

Спочатку може здатися, що організація ігрового клубу – непосильне завдання. Але все зовсім не так! Це відмінна можливість познайомитися з новими людьми (і налагодити стосунки зі старими товаришами) і, звичайно ж – знайти однодумців, які розділяють ваші інтереси. Ми бажаємо вам удачі! Дерзайте, все вийде!