Чому особлива «Цивілізація Сіда Майерса»?

 Любите історію? Друзі називають вас Чингисханом або Наполеоном за ваше невтримне бажання поневолити мир? Ваше кредо – «домінуй, пануй, принижуй»? Або ж усі навпаки й ціль, яку ви переслідуєте – добитися миру в усьому світі? Тоді «Цивілізація» – саме те, що вам потрібно! Жарту жартами, але частка правди тут все-таки є – ця гра розкриє ваші сховані таланти й здатності. Хід Конем доведе вам, чому вам необхідно купити гру «Цивілізація Сіда Майерса» прямо зараз! Готові?

Уперше Цивілізація побачила мир як комп'ютерну гру у вже віддаленому 1991 році. Вона також пройшла певний еволюційний шлях і на сьогоднішній день повна серія складається із шести ігор. Дуже швидко іграшка знайшла популярність, і з'явилися тематичні настолки – в 2002 і 2010 році. Творці постаралися зробити свій утвір максимальний наближеним до оригіналу.

Це покрокова стратегія, яка буде цікава всім аматорам вдумливих і одночасно гарних ігор. Її ціль – здобути перемогу одним зі способів, превстигнути в одній із чотирьох галузей і стати самою великою й могутньою державою. Можна вести військову стратегію й робити ставку на захоплення земель. Можна зробити перевага на економічний розвиток – нагромадите необхідну кількість монет. Якщо ви – за культурний розвиток, розбудовуйте міста й збираєте окуляри культури. Або пройдіть увесь шлях і першим досліджуйте простори космосу! Неважливо, який шлях ви виберете; кожний з них по-своєму унікальний і незвичайний, а тому процес гри завжди буде цікавий – як новачкові, так і ревному фанатові.

Виберіть країну, за яку прагнете відіграти. У коробці представлені такі країни, як Китай, Америка, Росія, Німеччина, Рим і Єгипет. Як і в житті, кожний народ відрізняється своїм статутом, поглядами, звичками. Але кожному з них прийде будувати, торгувати, налагоджувати корисні дипломатичні відносини або розривати непотрібні, і багато чого- багато чого іншого!

Цивілізація – чудова гра й недарма вона настільки популярна. У чому ж секрет її популярності, запитаєте ви? Настолко, як і відеогра, дає можливість не тільки поспостерігати за народженням і розвитком націй, але ще й вплинути на хід подій і відповісти на запитання «А що, якби…» Також ми віримо в тому, що в кожній людині дрімає стратег. Настав час пробуджуватися, адже майбутнє цілого миру залежить від вас! Правильна тактика (і крапелька везіння) – запорука успіху й процвітання саме вашого народу! Хвилююче, правда? Але, разом з тим, як же здорово!

Уперше відкриваючи коробці, можна небагато злякатися від величезної кількості вмісту. Але не поспішаєте вистачати кришку й повертати її на місце. Насправді, Цивілізація Сіда Майерса – гра досить тривала й може затягтися на чотири години, однак її правила досить доступні навіть для недосвідчених гравців і початківців ігроманів. Будьте сміливими й ви обов'язково одержите море задоволення від процесу!