Як розібратися в складних правилах настільної гри?

 

Згідно з теорією "шести рукостискань" усі люди на Землі зв'язано один з одним ланцюжком не більш ніж з п'яти людей. От так, за допомогою всього лиш трьох дружніх рукостискань магазин "Хід Конем" познайомився з клубом настільних ігор "НОРА". Друзі друзів наших друзів порекомендували нам НОРУ з метою взаімопартнерства, а ми прийшли й залишилися там відіграти на весь день! Це було вражаюче, дуже душевно й по домашньому гостинно! Із чаєм, кава й печеньки)))

Відкрившись усього лише місяць назад Клуб уже Наполі іграми " під стелю". Левова частина - це особисті колекції настільних ігор творців НОРИ. За словами однієї із власників ігрового простору Ірині, зараз НОРА нараховує близько 108 одиниць настолок. Порядку двох десятків з них це ексклюзивні ігри, які вже не проводяться, такі як RISK, World of Warcraft, Цивілізація (2007) і ін. Так само можна зіграти в безліч Топових настільних ігор: DUEL 7 Wonders, Пандемія, Гра Престолів, Скорення Марса. Усі ці й інші Топи є в наявності в Хід Конем.

А що саме пріголомшліве в окремій кімнаті із драконом проходять самі справжні D&D бою! Ролі й сценарії таких настільних битв напружені до межі й з повітря от от посипляться іскри, а арт-дракон намальований на стіні одного разу точно відкусить кому-небудь голову! Ми заглянули тільки на хвилиночку, але встигнули розглянути величезне ігрове поле поділених на сектори, фігурки різних містичних персонажів і звичайно ж драконів. Впала в око вимощена брусочками від Дженга стіна зруйнованої міцності.. і ще багато чого не зовсім зрозумілого на перший погляд...

Що здивувало нашого Коня: самі складні правила хлопці пояснював з такою легкістю, що ти поринаєш у процес немов уже відіграв у цю настільну гру в минулих життях! Тому, якщо ти купив настолку високої складності, усе свідоме життя мріяв у неї якісно ігронуть, рекомендуємо відразу відправлятися в "НОРУ". Там будуть ради допомогти, складуть компанію за ігровим столом або просто влаштують для тебе й твоїх друзів максимально затишне розміщення й детальне розбирання правил.

Ми не стрималися й відклавши всі свої плани на день, залишилися зіграти в 7 Чудес Дуель! Дмитрик, один зі співвласників і "жителів" НОРИ, супроводжував нашу битву за всесвітні чудеса від початку до самого завершення гри! Переживав і підтримував, з копіткістю роз'ясняв ньюанси кожного ходу, знову й знову не лінувався обертати наша увага на картки ресурсів, підказував про що потрібно подумати на три кроки вперед і треба відзначити увесь час підбивав нас на дрібне лиходійство проти один одного: "Помніть, у цій грі запорука успіху не тільки в тому, щоб роздобути коштовний ресурс і заволодіти скоріше чудесами світла, а в тому щоб відняти в супротивника те, що йому дуже потрібно!". Після цієї фрази Дмитрик хихикав і потирав ручки передчуваючи гострі моменти))) Така щира заинтерисованность і підтримка надавала нам азарту й думки про те, що настав час іти не відвідували нас)

Далі було знайомство із грою Dice Forge, де ми ходили в гості до Богів, накопичували золото, збирали осколки місяця, планет і під стукіт молота заробляли й прумножалі свої багатства! Цю гру в широкому продажі ти ще не знайдеш, але тому що її вихід не за горами, є прекрасна можливість навчитися правилам разом з Ірою і Танею, феями, що володіють усіма таємницями правил цієї настолки!

Час летів непомітно, ми запитали в Коня, не пора чи нам іти? Він відповів: " так, але немає! Ще зіграємо в цю!" і копитом показав на Пандемію! Ми ледве стримали сльози радості, так сильно нам хотілося розкрити цю кооперативну настолку і дістати з коробочки всі види вірусів, щоб перемогти їх! І отут почалося! Спалаху інфекцій, поширення різних видів вірусу, будівля лабораторій, командний збір і передача складових для винаходу ліків, пересування гравців по усьому світу!... аааааааааа!

Пішли ми тільки після повного переконання, що мир нами всіляко врятований і йому більше не загрожує ніяка небезпека!

Ми - магазин для друзів, тому єдине про що ми мріємо, щоб вас ставало більше й ви проводили час ще крутіше! Купивши складну гру, ти тепер знаєш де тобі допоможуть її розібрати, купивши просту - відіграй із задоволенням!

Хід Конем завжди поруч! Любимо вас!