Святковий лютий!

     

      День усіх закоханих, масниця, 4 п'ятниці, 4 пари вихідних і головне свято в лютому це ВЕСНА в березні)))) і-хо-хо, менше ніж через два тижні!

     Уфффс, скільки кінських сил, ентузіазму й енергії прибуває з усвідомленням того, що життя чудове! Прямо зараз ділимося з тобою самим прекрасним, що в нас є! От воно, прийшло времячко апгрейдити твою колекцію настолок! Або Funko? Або головоломок? А може "гойдалка подорослішали" і настав час піднімати lvl складності ігор? Серп або Гра престолів тобі в допомогу - це перше, що прийшло на розум, а взагалі розбіг по кількості варіантів в Хід Конем бомбезно!

     Ми допоможемо тримати напрямок настрою тільки вперед і тільки нагору! Можна як і колись у нашому магазині на Луговий вибрати, подивитися, поторкати, покрутити ігри, поморочити продавцеві голову, поставити запитання, одержати відповіді, поумничать і так далі))) Прикинь скільки всього дозволене? Агонь!

      Також усе це легко здійснити в ТРЦ "Lavina" на нашому острівці "Хід Конем", ми там базуємося до суботи чи-тель-але! Для самих вимогливих і допитливих 16 і 17 лютого в Лавині розвертаємо ігротеку під гаслом: "Приходь, щоб перемогти!".

      Але мир сучасних технологій, про чудо, подарував нам інтернет, тому не виходячи з будинку гуляй по сайту, кидай у кошик те, що подобається й наша доставка зробить усе за тебе! Кінь розвозить замовлення до пізньої ноченьки! Нехай усі твої свята, наш дорогою друг, будуть наповнені подарунками, веселощами, іграми й затишком! А ми? Ми завжди легкої підтюпцем скакаємо десь поруч! Без вас не було б і нас!

Wellcome, sweet people!

 

серп

pandemic legacy

Pathfinder

Pathfinder

civilization